Corona… trening… diett

Så er det en stund siden jeg har gitt lyd fra meg her inne. Det har vært fult opp med eksamen i kosthold og hjemmeskole og trening…

Men omsider tok jeg meg tid til å sette meg ned nå..! I disse tidene skulle man tro at man hadde mye tid til overs, til å rekke alt mulig.. men med 5 barn i hus, og en mann som driver hjemmekontor så er det ikke enkelt. Jeg er vant til at det er kun meg og lillegutt på 18 mnd som er hjemme, han leker og jeg multitasker mellom lek og skole. Men nå som alle er hjemme er balansegangen vanskelig, og selv føler jeg at tiden blir knapp for min del ( og tror de andre i huset føler det samme ).

Men hvordan rekke treningen, jo…da må man bruke tid og rom. Jeg kjøpte en brukt spinningsykkel på Finn.no som jeg har satt på rommet til eldste jenta i huset, foran tv skjærmen, og der får jeg kjørt mine 4×4 intervall og langkjøring ( med veien på skjermen ). Og alt av styrke tar jeg oppe på vårt rom, der har jeg vektstang med skiver, manualer, ketlebell, strikk, pullup stang.. altså det jeg føler jeg trenger for å få trent. Så bruker jeg naturen mye også… ut å gå både med og uten barn.

Sykkel og styrkerom (flyttet sykkelen)

Like etter corona utbruddet ble det dessverre mye kos, etter fulgt av en kose påske hjemme. Det ble en del vin, ost og kjeks og popcorn…. kiloene hoppet derfor også opp. Jeg ble faktisk så oppblåst at han hjemme mistenkte en bolle i ovnen, jeg tok test tilogmed for jeg begynte jo å tvile selv. Men HELDIGVIS så var jeg ikke det… ikke misforstå, men vi føler vi har gitt samfunnet nok barn (5 stk) og kjenner det er nok…

Men hvertfall etter påsken kjente jeg virkelig på at det gikk feil vei med kosthold, humør og kroppsform. Så nå er jeg på uke 2 i min diett som består av mye grønt, eggehvit og fisk. Vet etter 4 uker så får jeg det bedre og trives og den fungerer. Men jeg tror det er vanskelig for mange i denne tiden, det blir mindre aktivitet og mye god mat…. så mitt beste tips!

Gjør dine 30 minutter med moderat intensitet 5 dager i uka!!! Å gjerne prøv å få til en intervall 4×4 i uken så forbedrer du formen mye.

Sliten etter 4×5 intervall…

Hold dere friske og hold avstand! Her kjører vi ekstra hjemmeskole pga risikogrupper. Så vi må gjøre det beste ut av det også.

-Christina