Biografi

Hei! Jeg heter Christina! Jeg er 34år fra Levanger, men har bodd i Trondheim i snart 5 år.
Er gift med verdens herligste mann, Andrè som jobber som sivil-ingeniør. Han er en typisk mann, som både vet alt og kan alt. Å det er det jeg elsker med han, 100% seg selv uten filter.
Jeg har en datterskatt (fra tidligere forhold) på 10 år, og en sønneskatt som er 2 år (med mannen min).
Jeg er også blitt så heldig at jeg har 3 bonusbarn i tillegg, en gutt på 8 år og to jenter på 12 og 14 år. Totalt i vårt hus er vi 7 stykker som bor her.
Noen vil si ganske fult hus?! men å ha en stor familie er ganske flott, mye arbeid til tider men stortsett er det som plommen i egget, fantastisk!

5 søte små (nr 5 var ikke med her men, han er verdens søteste)

Hvertfall så er min historie slik:

Jeg har alltid vært opptatt av trening og kosthold, spesielt etter at jeg fikk barn.
Men drev også ganske aktivt innen sport da jeg var barn.
Riktig kosthold liker jeg for jeg ser endringen som skjer, med at man får det mye bedre med seg selv, får mer overskudd og ikke minst et godt humør om man spiser riktig.

Jeg bruker også trening som en terapi til meg selv, da jeg sliter mye med indre uro og stress i kroppen, så treningen får meg til å koble meg fra litt. Å den styrker både min fysiske og psykiske helse til det bedre.
Jeg har lært mye av meg selv innen både kosthold og trening, men i tillegg til dette har jeg utdanning som PT ved NIH. Jeg ønsker og dele det jeg kan med flere som kanskje ønsker og bli mer aktiv og bevist på hva man spiser.

for en stund tilbake siden, i god form. vil jo selfølgelig tilbake dit.

Så ønsker jeg å ha dere med på min reise på alt fra daglige livet i et fult hus, småbarnsmamma til trening og bedre helse tips.
Å faller dette innen deres interesser, håper jeg at dere vil følge meg på min blogg.

Dere må gjerne følge min Instagram konto også; PT Christina Fellinghaug (@christis_87)

 

-Christina-